SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Handbollsklubben Ankaret

Bli medlem i HK Ankaret
BLI MEDLEM
Välkommen till HK Ankaret

HK Ankaret är en av Skånes största handbollsföreningar med en av Sveriges starkaste ungdomsverksamheter. Vår bas är högklassiga Borgebyhallen i Bjärred, Lomma kommun, med plats för 400 åskådare, Kansli samt Ankaret Shop & Café.

 

Vill du bli medlem i HK Ankaret? Klicka då här!

 

Postadress:
HK Ankaret - Handboll
Tennisväg 2 B
237 41 Bjärred
Besöksadress:
Borgeby IP
23741 Bjärred
E-post: info@hkankaret.se 

   

Bg 221-2124 
Org nr 846001-6598

Swish Shop  123 617 10 94

följ oss gärna i sociala medier Facebook och Instagram

Bli en av oss att leda Ankaret!
2024-02-06 12:38

Styrelseledamöter sökes till HK Ankaret 

Handbollsklubben Ankaret är en av Skånes största handbollsföreningar med en av Sveriges starkaste ungdomsverksamheter där vi har lag i alla åldrar och även en nystartad del med Parahandboll. För våra seniorlag har vi som ambition att spela på en tillräckligt hög nivå för att våra egna ungdomar skall ha sina förebilder inom föreningen och för att vara en attraktiv klubb för såväl ungdomar som seniorspelare. 
 
Vår verksamhetsidé är att med ett brinnande intresse för handboll skapa välutbildade handbollsspelare, ledare och samhällsmedborgare fostrade inom föreningslivet. Vi strävar efter en stor bredd inom barn och ungdomshandbollen och vi vill hålla kvar ”så många som möjligt så länge som möjligt” inom handbollen.  

Vi är baserade i högklassiga Borgebyhallen i Bjärred, Lomma kommun, och har plats för 400 åskådare. Vår förening har funnits sedan 1975 och har under de senaste tio åren haft en snabb ökning av antalet medlemmar
 

Om uppdraget 
Vi söker engagerade och kompetenta styrelseledamöter som vill vara med och forma HK Ankarets framtid. Som styrelseledamot kommer du att vara med och besluta om strategiska beslut, driva föreningens utveckling och säkerställa att vi fortsätter vara en stark handbollsklubb. Årsmötet genomförs i slutet av augusti och därefter har vi ca 10 styrelsemöten om året med jul- och sommaruppehåll. 

 

Arbetsuppgifter 

 • Delta i styrelsemöten och bidra med din kompetens och erfarenhet. Det finns olika områden som du kan engagera dig i inom föreningen. 
 • Samarbeta med övriga styrelsemedlemmar för att utveckla föreningen. 
 • Följa upp och utvärdera verksamheten. 
 • Representera HK Ankaret vid olika evenemang och möten såsom möten med Lomma Kommun och Handbollsförbundet Syd.

Vi söker dig som 

 • Har ett genuint intresse för handboll och föreningslivet. Tidigare erfarenhet av föreningslivet är meriterande, men inget krav.  
 • Har tid och engagemang att delta i styrelsearbetet. 
 • Har kompetens inom områden som ekonomi, marknadsföring, juridik eller föreningsutveckling (det är dock inget krav). 
 • Är positiv, samarbetsvillig och har ett hjärta för ungdomsidrott. 
 • Är intresserad av att skapa en plats för våra ungdomar att trivas i över lång tid. 

Vi erbjuder 

 • En möjlighet att påverka och utveckla HK Ankaret. 
 • Ett engagerat och trevligt gäng att samarbeta med. 
 • En meningsfull roll där du kan göra skillnad för våra medlemmar och ungdomar. 
 • Ett stort socialt nätverk med många nya kontakter för livet 

Ansökan 
Skicka din ansökan med en kort presentation av dig själv redan idag och berätta varför du är intresserad av uppdraget. Skicka den till sammankallande i valberedningen Erik Blohm Nygren på e-postadress e.b.nygren@gmail.com eller ring på 076-894 27 95. 

Vi ser fram emot att få arbeta tillsammans med dig för att fortsätta bygga en stark och framgångsrik handbollsförening! 

Årets Spelarenkät
2024-01-21 22:40
För andra året har Ankaret skickat ut Enkät till samtliga föreningens handbollspelande 10 till 16 åringar. Vi vill med svaren få till oss barnens upplevelse av vår verksamhet och miljö. Förhoppningsvis kan vi med tillräckligt svarsunderlag jämföra och med åren se en positiv utveckling.
"Hej spelare i HK Ankaret, här kommer årets Enkät. Vi vill veta hur du som spelare upplever HK Ankarets sociala miljö, hur du ser på våra förutsättningar för dig att utvecklas som handbollsspelare och hur dina möjligheter är att självständigt prova din förmåga. I slutet av enkäten har vi också några frågor till föräldrar till våra handbollsspelare då vi tror att ni kan bidra med värdefull information för vår vidare utveckling...
...undersökningens syfte är att ge föreningen ett nuläge av vad spelarna i föreningen känner och upplever. Undersökningen blir ett material för föreningen att jobba med på lång sikt. Vi kan analysera och utvärdera resultatet för att se vad som skall bibehållas och utvecklas. Allt för att erbjuda våra barn och ungdomar en ännu bättre social- och utvecklande träningsmiljö, år efter år."
 
/ HK Ankaret
Vad är det som gör att Du spelar handboll?
2023-09-22 17:42

Vi frågade ett urval av våra barn och ungdomar om vad som gör att de hittat till handbollen och fortsätter spela i Ankaret.

 

Välkommen till Ankaret!

Välkommen till Ankaret
2023-09-17 20:13
 
Styrelsen 2023-24
2023-08-27 20:28

Vid dagens årsmöte, som glädjande samlade rekordmånga medlemmar valdes styrelsen för den kommande säsongen.

 

Fr.v Erik Carlberg, Björn Persson, Ulrika Malmström, Birgitta Nygren, Jenny Wittström, Niclas Persson, Anders Rask. Ulrik Andersson saknas på bilden.

 

Grattis och lycka till!

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Damer A Div 3, 21/09 13:14 
F16/ FA, 31/08 14:20 
P-16, 27/07 13:39 
 
Matchprogram USM F14
Ankaret Shop
Våra sponsorer