SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Handbollsklubben Ankaret

Välkommen till HK Ankaret

HK Ankaret är en av Skånes största handbollsföreningar med en av Sveriges starkaste ungdomsverksamheter. Vår bas är högklassiga Borgebyhallen i Bjärred, Lomma kommun, med plats för 400 åskådare, Kansli samt Ankaret Shop & Café.

 

Vill du bli medlem i HK Ankaret? Klicka då här!

 

Postadress:
HK Ankaret - Handboll
Tennisväg 2 B
237 41 Bjärred
Besöksadress:
Borgeby IP
23741 Bjärred
E-post: info@hkankaret.se 

   

Bg 221-2124 
Org nr 846001-6598

Swish Shop  123 617 10 94

följ oss gärna i sociala medier Facebook och Instagram

Beachhandboll med HK Ankaret i sommar 
2024-06-04 15:41

Tillsammans med Lomma Kommun arrangerar HK Ankaret beachhandboll för alla i Lomma och Bjärred i sommar. Föreningens unga ledare finns på plats för att leda aktiviteten.  

 

Aktivitet alla dagar kl. 11 - 17 

Ingen tidigare erfarenhet krävs. Kom som du är, ta med kompisar, familjen eller kollegorna – alla är välkomna! Alla dagar kl. 11-17. Aktiviteten är kostnadsfri. 

Vi kommer hålla till på Beachplanen Lomma South Beach vid Amfiteatern och på Multiplanen i Bjärred följande veckor.  

 

Lomma Southbeach: ( I Standskolans idrottshall vid dåligt väder )  

v. 25-26  och v.31-32   

17 juni – 30 juni   (ej midsommarafton och midsommardag) 

29 juli - 11:augusti 

 

Multiplanen Bjärehov:  ( I Bjärehovshallen vid dåligt väder

v. 28-30

8 juli - 28 juli 

 

Välkomna!

 

Ha en skön sommar./ HK Ankaret

2024-04-12 16:00

Nytt klädavtal för säsongen 2024/2025

 

Bästa medlem!

Efter en lång och grundlig process har styrelsen nu skrivit ett avtal, from 1 juni, med en ny återförsäljare av våra föreningskläder. Vi kommer att behålla Hummel som vår leverantör, men har valt att samarbeta med Action & Trend som återförsäljare.

 

Vi ser mycket fram emot detta och vi bjuder in alla medlemmar till Borgebyhallen den 1:a juni 10 - 14 (schema enligt utskick), för att se den nya kollektion och ta del av fina erbjudanden.

 

Ny webshop kommer att öppna inom kort där alla medlemmar kan handla från vårt sortiment. Man beställer sina kläder online och får själva välja om man vill hämta på kansliet eller skickat till sitt postombud (mer info om öppettider etc. kommer).

 

Det finns inget krav på att byta de kläder ni har, det kommer att göras succesivt.

 

Vi ser fram emot att få presentera den nya hemsidan samt vår samarbetspartner Action & Trend, så håll koll på hemsidan och i mailboxen!

 

Hälsningar

Styrelsen

HK Ankaret har sorg
2024-02-28 15:57

Vi nåddes idag av beskedet att HK Ankarets grundare, Kjell-Åke Nilsson, igår lämnade jordelivet vid 84 års ålder.

 

Kjell-Åke var eldsjälen som personifierade föreningen under mer än 40 års tid från dess grundande 1975. Under sin tid i föreningen hann han med att själv spela i a-laget, vara ledare för ett stort antal ungdomar genom åren och inneha samtliga poster i styrelsen varav två omgångar som ordförande. De sista åren som aktiv i föreningen jobbade han på kansliet och många av oss minns fortfarande det välkomnande leendet som mötte oss när man klev in i Borgebyhallen.

 

Under Kjell-Åkes tid utvecklades HK Ankaret från en nystartad förening med ett fåtal aktiva lag till den förening vi är idag med pojk och flicklag i alla åldrar från bollskola upp till seniorer. En höjdpunkt bland Kjell-Åkes alla insatser för föreningen är självfallet bygget av Borgebyhallen som han var starkt bidragande till och som gjorde att klubben kunde växa vidare från den bas som hade skapats först i Lomma och sedan med Bjärehovshallen som hemmaplan.

 

Vi är övertygade om att de senaste tillskotten i vår verksamhet, parahandboll för barn och ungdomar med funktionsvariation och Ankungarna, vår bollskola för de allra minsta, är saker som Kjell-Åke applåderar från den plats han befinner sig idag.

 

Vi vill tacka Kjell-Åke för hans ovärderliga insatser för föreningen genom åren och låter våra tankar gå till hans närmast anhöriga.

Vila i frid Kjell-Åke!

                          Styrelsen HK Ankaret

Årets Spelarenkät
2024-01-21 22:40
För andra året har Ankaret skickat ut Enkät till samtliga föreningens handbollspelande 10 till 16 åringar. Vi vill med svaren få till oss barnens upplevelse av vår verksamhet och miljö. Förhoppningsvis kan vi med tillräckligt svarsunderlag jämföra och med åren se en positiv utveckling.
"Hej spelare i HK Ankaret, här kommer årets Enkät. Vi vill veta hur du som spelare upplever HK Ankarets sociala miljö, hur du ser på våra förutsättningar för dig att utvecklas som handbollsspelare och hur dina möjligheter är att självständigt prova din förmåga. I slutet av enkäten har vi också några frågor till föräldrar till våra handbollsspelare då vi tror att ni kan bidra med värdefull information för vår vidare utveckling...
...undersökningens syfte är att ge föreningen ett nuläge av vad spelarna i föreningen känner och upplever. Undersökningen blir ett material för föreningen att jobba med på lång sikt. Vi kan analysera och utvärdera resultatet för att se vad som skall bibehållas och utvecklas. Allt för att erbjuda våra barn och ungdomar en ännu bättre social- och utvecklande träningsmiljö, år efter år."
 
/ HK Ankaret
Vad är det som gör att Du spelar handboll?
2023-09-22 17:42

Vi frågade ett urval av våra barn och ungdomar om vad som gör att de hittat till handbollen och fortsätter spela i Ankaret.

 

Välkommen till Ankaret!

Nyheter från våra lag
P13 (födda 2011), 29/04 14:39 
F12 (födda 2012), 10/10 14:29 
DAMER A Div 2, 21/09 13:14 
F16 (födda -2008), 31/08 14:20 
 
Matchprogram USM F14
Ankaret Shop
Våra sponsorer