SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Handbollsklubben Ankaret
DAMER A Div 2

Träningstider

Träningstider Säsong 2023/24

 

Måndagar 18.45 – 20.30: Individuell och/eller spelutveckling
Tisdagar    20.30 – 22.00: Individuell och/eller spelutveckling
Onsdagar  20.15 – 21.30: Fys (inomhus eller utomhus)
Torsdagar 17.45 – 19.15: Spelförberedande

 

 

Tränarna

 

 

 

 

 

Tränare Dam och DJ-F19 2023-2024
2023-09-21 13:14

Årets tränauppsättning i Dam och DJ består av Nina Lindström, Mats Schöld och Caroline Ramstedt. Mats kommer ha huvudansvar för Damerna i Division 3, Caroline för våra Damjuniorer i serien och USM och Nina ansvarar för målvaktsträningen.

 

För frågor kontakta gärna

 

Mats

 

073-577 23 33 eller scholdphotography@gmail.com

 

Caroline

 

073-394 93 75 eller Caroline.ramstedt@gmail.com

 

eller Nina

 

070-938 79 70 eller ninalindstrom@yahoo.com

2020-05-05 10:03
Jonas Blohm Nygren blir ny huvudtränare för HK Ankarets Damseniorer

Ny tränarstab för HK Ankarets Damseniorer
Jonas Blohm Nygren, Christian Åkerman, Thomas Krone och Jörgen Persson

Vi är mycket nöjda över att Jonas med sin långa erfarenhet i klubben, både som spelare, lagkapten i herrseniorlaget och som tränare för bl a FA, går in i rollen som huvudansvarig. Det tillsammans med att Christian ”Mini” går in som tränare, även han med lång historik i klubben såväl som spelare och tränare samt att Thomas och Jörgen fortsatt blir en del av tränarstaben, skapar mycket bra förutsättningar inför kommande säsong, säger sportchef Dejan Nedic. Nedan kan ni läsa en kortare intervju med vår nya damtränare:

Är det något särskilt du vill säga till alla supporters som kommer sakna dig på handbollsplanen som spelare?
Först och främst så vill jag tacka alla ledare och spelare för mina otroligt roliga år som lagkapten för herrlaget. Det har varit ett privilegium och få förunnat att få göra resan att som 12-åring, när jag först satte mina fötter på en handbollsplan via A-pojk, herrjunior, Division 3, Division 2 och slutligen två år i toppen av Division 1. Det perfekta slutet likt Rosenberg i Malmö och Zlatan i PSG blev det tyvärr inte, då kval och möjlig uppflytt blev stoppat utav något utanför allas kontroll. Det är med en stor sorg jag lägger skorna på hyllan, mestadels på grund av en makalöst dålig axel. Men har även en pirrande känsla av nyfikenhet för vad som finns framför mig. Slutligen vill jag även rikta ett stort tack till alla er som dykt upp varannan lördag, klockan 15 i Borgebyhallen och stöttat herrlaget i med- och motgång.

Jag vill även rikta ett stort tack till föreningen som tror på mig som huvudtränare för ett seniorlag, mitt första uppdrag som seniortränare. Jag är van vid att vara tränare för de som är yngre än mig, men ser det som en riktigt rolig utmaning att få möjligheten att träna spelare i min egen ålder eller äldre.

Hur ser din ledarbakgrund ut?
Jag gjorde mina första år som tränare för flickor -98 tillsammans med Örjan Sundevall, det är 7 - 8 år sedan. Det var något som kändes naturligt med att vara tränare och det var samtidigt en möjlighet att stilla mitt handbollsberoende! Därefter har jag varit ansvarig för Flickor A hela vägen upp till dagens 03/04, med undantag för en avstickare till Pojkar A. Under dessa år har jag passat på att utbilda mig och innehar i dagsläget BAS, TS1 och TS2.

Finns det någon särskild ledare du ser upp till?
Jag har varit väldigt lyckligt lottad som spelare i den mening att jag fått ta del av otroligt duktiga och inspirerande tränare. Självklart tar jag tar med mig det ledarskapet som mina ungdomstränare jag hade under min uppväxt, Kenth och Göran. Men även från de ledare jag haft i seniorhandbollen. Ion och Igor till en början, därefter Mini, Phille, Anders, Rolle och till sist Christian och Putte. Alla otroliga på sina egna sätt!

Vad tror du om kommande säsong för damlaget?
Målet med säsongen blir självklart att vi ska börja vinna matcher igen, detta efter ett riktigt tufft år i division två fyllt med skador på nyckelspelare. Jag ser fram emot att bygga en röd tråd från damlag hela vägen ner till flickor A med hjälp av Victor och Peter. Jag ser fram emot att få samarbeta med Jörgen och Tomas, som jag tror jag kommer lära mig mycket ifrån. Men något jag också ser mycket fram emot är att få uppleva en fylld Borgebyhall som ledare för vårt fantastiska damlag och fira framgångar tillsammans med den fantastiska handbollspubliken vi har i lilla Bjärred.

Vad tror du den största utmaningen kommer bli?
Jag tror utmaningarna i år blir att behålla den viktiga stomme spelare som idag finns i damlaget och stärka den med de duktiga tjejerna i flickor 03 och försöka bygga en så stark grupp som möjligt. Att kombinera handboll med jobb, skola och boende utanför Bjärred är inte alltid det lättaste. Men är det något jag lärt mig av de ledare jag själv haft, är att en stark grupp och ett lag som har roligt tillsammans, kan lyckas med det mesta.

Vi önskar Jonas med ledarstab och spelare ett stort lycka till med kommande säsong samtidigt som vi ser fram emot en riktigt spännande höst.
Referat: HK Ankaret Dam - Vinslövs HK
Första vinsten för Damlaget!
2019-10-12 14:40
Damlaget vann sin första match i Div 2 ( historisk vinst för damlaget som aldrig varit högre i seriesystemet) mot Vinslöv med 19-12. Matchens lirare blev Cassandra Carlgren som mottog en blandning av godsaker från Borgeby Kryddgård.
Damlaget + Nordic Wellness = sant
2019-08-29 09:41
Nöjda damspelare efter Karin Norlings bodypump
Det var ett svettigt gäng som gick hem på onsdagskvällen efter ett pass med Karin Norling, instruktör på Nordic Wellness i Lomma. Det stod bodypump på programmet och det blev mjölksyrefyllda lår och nog en del nyupptäckta muskler som väcktes till liv.

Varannan vecka kommer vi möta Karin i stora salen i Lomma. Vi hoppas såklart att vi skall bli bättre handbollsspelare men också skapa en ingång till att bedriva fysisk träning på regelbunden basis.

Till helgen åker vi till Saksköping i Danmark för att slipa formen tillsammans med Johan Zanotti och sedan spela match mot Ringsted.

Vi har fått lite tillskott i truppen som kommer att presenteras inom kort

Allez Ankaret
Referat: GW Landskrona HK - HK Ankaret
Allez Ankaret - Damlaget avslutade med vinst!
2019-03-21 14:38
Att vinna matcher som inte gäller något är också en styrka - det visade vi igår! 
Spelade matcher
Sön 14/4 13:00
37 - 15
Fre 12/4 19:15
24 - 20
Sön 7/4 18:00
18 - 18
Sön 7/4 09:30
25 - 26
Lör 23/3 13:00
29 - 11
Ons 20/3 20:30
33 - 18
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
HK Ankaret, 12/04 16:00 
HK Ankaret, 28/02 15:57 
HK Ankaret, 21/01 22:40 
HK Ankaret, 17/09 20:13 
 
Matchprogram USM F14
Ankaret Shop
Våra sponsorer