SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Handbollsklubben Ankaret

Om HK Ankaret

HK Ankaret är en av Skånes största handbollsföreningar med en av Sveriges starkaste ungdomsverksamheter. Vår bas är högklassiga Borgebyhallen i Bjärred, Lomma kommun, med plats för 400 åskådare, Kansli samt Ankaret Café.

Föreningen har funnits sedan 1975 och har under de senaste tio åren haft en snabb ökning av antalet medlemmar och alltmer framgångsrika tävlingsresultat. Idag är vi nästan 800 medlemmar, varav cirka 600 är aktiva, och har fler än 100 engagerade och vä lutbildade ledare. Vi har ett herrlag som spelar i division 1 och ett damlag i division 3. Sammanlagt har vi 44 lag i seriespel med både flickor och pojkar i samtliga åldersklasser från födda -16 till Senior.

Den breda satsningen på ungdomarna har lett till idrottsliga framgångar med bland annat vinster i Partille Cup, Norden Cup, Tuna Elit Cup, Lundaspelen, Skånemästerskapen, Dalhemscupen, Lille VM m.fl. Vi genomför årligen ett stort antal aktiviteter inkluderande Tjejhandbollens dag, Ankaret Summer Camp, Ankaret Cup och handbollskonfirmation. På så sätt har vi skapat en miljö dit ungdomar kommer inte bara för att spela handboll utan även för att bara vara med kompisar. Vi är en ambitiös och stabil förening som lyckas med att förena en härlig stämning med handboll av hög klass.

 
Matchprogram USM F14
Ankaret Shop
Våra sponsorer