SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Handbollsklubben Ankaret

Instruktion för matchställsbeställning

Nya matchtröjor till HK Ankaret

 

Vi kommer från och med säsongen 2022/23 att trycka nya matchtröjor till spelare som behöver det. Vi fortsätter att arbeta med Hummel och Stadium i några år till och vi har tagit fram en ny matchtröja för hemmastället och bortastället. Om något år har vi bytt ut den gamla modellen mot den nya, då den försvinner ur Hummels kollektion.

Vi kommer att använda oss av en ny tryckteknik för matchtröjorna och för att hålla nere kostnaden för laget och den enskilda spelaren har vi valt en sublimerad tröja. En sublimerad tröja designas helt efter våra önskemål och trycks och sys samman i Asien. Fördelen med detta förfarande är att vi slipper enskilda logotypers schablon och tryckkostnader.

 

Pris: Junior 529: -, Senior 549: -

 

Lagbeställningar

Tröjorna beställs via mail till kansliet info@hkankaret.se som behöver en lista på storlekar och antal för att kunna göra beställningen. Shorts beställer lagets materialansvariga själva via webbshopen för lagledare.

Vi rekommenderar att ni beställer några extra per lag för att ni skall kunna växa inom laget inkl för att hantera borttappade och trasiga tröjor. Beställs via kansliet

 

Tröjnummer
Ett tips är att beställa jämna tröjnummer för årgångar som är född på ett jämnt årtal och en ojämn siffra för spelare som är född på ojämnt år. Då slipper ni kompletteringsköp pga ev framtida dubbletter om lagen slås ihop med andra årgångar.Frågor?

Ställ dem till vårt Kansli på info@hkankaret.se

 

 

 

 

 

 

 

Ankaret Shop

STADIUM GÖR DET ENKLARE FÖR DIG SOM MEDLEM ATT BESTÄLLA KLÄDER.

 

För medlemmar  HK Ankaret Handboll på stadium.se

eller

För kanslist, lagledare, spelare eller föräldrar Stadium Team Sales | Förening eller lagledare

 

 

 

Vi på HK Ankaret har sedan tidigare tillsammans med Stadium och Hummel tagit fram en klädprofil för säsongen 2022/23.

Stadium utökar nu möjligheten för dig som medlem i vår förening att kunna handla direkt på www.stadium.se. Gå in via för dig lämplig länk enligt ovan och följ instruktionerna. Där du som medlem köpa föreningens utvalda kollektion av tränings- och fritidskläder. På ett enkelt och smidigt sätt kan ni beställa dessa kollektioner och få dem tryckta med bland annat föreningslogga och initialer.

 

Ni betalar direkt i webshopen och får välja om ni önskar få produkterna skickade hem eller till närmaste postombud. Inom en vecka har du din beställning till valfritt leveransställe.

 

OBSERVERA! Vi vill informera om att Postnord väljer att ändra sin liggetid på paket från 14 dagar till 7 dagar hos postombud samt på Postnord-terminaler.

 

Denna ändring gäller även liggetiden i våra butiker. Det innebär att webbpaket kommer kunna hämtas upp av kund inom 7 dagar innan de registreras för retur.

 

Det blir med detta viktigt att hämta ut paket inom 7 dagar för att de inte ska skickas tillbaka. 

 

Kläder ur vår kollektion som inte finns tillgängliga på stadium.se (tex matchkläder & broderade plagg så som regnjackor) kommer framöver att beställas genom er materialansvarige i laget.

 

Vid eventuella frågor kring din order kontaktar du Stadium kundservice på 0771 – 499 499

 

Det kommer även fortsättningsvis finnas strumpor och enstaka bollar via kansliet.

Tryckguide lagsponsorer matchtröjor


Ankaret Café


Ankaret Café ligger i Borgebyhallen tillsammans med Ankaret Shop. Ankaret Café drivs ideellt som en service

till HK Ankarets medlemmar och dess tillresande gäster. Ankaret Café håller öppet under de kvällar och helger

som HK Ankaret spelar handboll i Borgebyhallen.


Här kan du få en god kopp kaffe och en kanelsnäcka eller en korv med bröd alternativt en ost/skink toast.


Vi kan också erbjuda diverse drycker, "bars", choklad och ibland lite smågodis.


På helgerna har vi frallor på morgonen för dem som inte hunnit med sin frukost. 
 
Ankaret Shop
Våra sponsorer