SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Handbollsklubben Ankaret

Bjerredsloppet tillbaka - 6 juni 2023

Bjerredsloppet tillbaka - 6 juni 2023!

 

Anmälan öppnas 1 april.

 

Vi är så glada att planeringen för Bjerredsloppet är igång! Samma datum och samma plats som tidigare år och i år får vi dessutom njuta av att vara vid nyinvigda Långa Bryggan. Bjerredsloppet och HKA kan också meddela att vi i år utökar samarbetet och får med BIF som samarbetspartner, vilket kommer ge utökad hjälp på flera sätt.

Mer info samt en ny hemsidan kommer presenteras inom kort.

 

Viktigast för nu är varmt välkomna den 6 juni - Anmälan öppnas 1 april.

 

/Löparsektionen

Sponsorerna som gör det möjligt! Tack till er Alla!

Vill ditt företag också synas här? Kontakta oss för att få ett bra erjudande!

Bjärredsloppet 2021

.

Bjerredsloppet 2021!

 

Vi har glädjen att informera datum för Bjerredsloppet 2021 – lördagen den 4 september!

Bjerredsloppet är en folkfest och för att vi ska kunna erbjuda ett säkert lopp både för publik och deltagare så har vi med anledning av rådande pandemin valt att flyttat fram datumet. Detta för att kunna vara säkra på att vaccinering går som planerat under vår/sommar samt att vi följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer.

 

Upplägg och plats vid Långa bryggan blir precis som tidigare år. Vi är så taggade och hoppas ni är många som är ute i spåret nu i vår och sommar för att träna och så småningom få se er som deltagare på loppet - unga som äldre. 

Mer detaljer kommer när det närmar sig, men nu vet ni att Bjerredsloppet är på ingång och att ni ska boka in 4 september!

Bjärredsloppet
Bjerredsloppet 2020 inställt 
Under rådande pandemi måste vi dessvärre meddela att Bjärredsloppet 2020 kommer ställas in. Vi hoppades att FHMs rekommendationer skulle lätta under hösten och planerade in 6 september som nytt datum, men nu när riktlinjer och osäkerheten inför hösten kvarstår har vi beslutat att ställa in även detta.

Grundtanken med loppet är en folkfest för både deltagare och publik med lokalt engagemang och att så många som möjligt antingen deltar eller hejar på, vilket inte kommer vara möjligt. 
Vi hoppas på er förståelse och vi ser verkligen framemot ett lopp i vanlig ordning på nationaldagen 2021! 

Vänligen 
Bjerredsloppet och HKA

Bjerredsloppet 2020

Med anledning av Coronavirusets konsekvenser och all osäkerhet i nuläget och ett tag framöver, har vi bestämt att vi flyttar fram Bjerredsloppet.


Vi ser självklart mycket fram mot att genomföra loppet, men för att det skall ha rätt förutsättnigar och ingen ska behöva känna oro är det nödvändigt att senarelägga det .


Nytt datum är den 6 september.


Mer information kommer när det närmar sig.

 

Med vänlig hälsning, Bjerredsloppet

BJERREDSLOPPET 2020

Info Corona – I rådande stunder vill vi kommunicera att Bjerredsloppet kommer gå av stapeln precis som planerat, den 6 juni 2020. 

Klubben följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer så skulle något ändras anpassar loppet sig efter det. Anmälan planeras öppna mitten på april. 

 

Bjerredsloppet

 

Starten för Bjerredsloppet gick den 6 juni 2015. Vår ambition är att skapa en löparfest längs den vackra naturen vid havet i Bjärred. Vi vill att Bjerredsloppet ska bli en naturlig del i nationaldagsfirandet och kommer fortsätta att lägga till nyheter inför varje nytt år. 2016 blev första året med ett barnlopp och ökat utbud av mat & dryck vid start och mål! 2018 och 2019 ökade antalet delatagare och det lokala engagemanget och 2019 lyckades vi ha över 500 deltagare, vilket är fantastiskt roligt.

 

Banan går längs havet och bjuder på 4 olika underlag, grus, gräs, asfalt och den avslutande målrakan på sandstranden in mot Långa Bryggan. Välj mellan 10km, 5,6 km eller barnloppet på 1,1 km

 

Håll er uppdaterade på https://www.facebook.com/bjerredsloppet 

 

Hoppas att vi ses den 6 juni!  

 

Bjerredsloppet 2018 - Vågar du utmana en kompis?
Bjerredsloppet är ett lopp på 5,6 km respektive 10 km längs havet i Bjärred. Vi har även ett barnlopp på 1,3 km för 100 kr där max 200 startande får plats. Loppet går den 6 juni med start från kl.13.00 och har maximalt 400 startande. Anmälningsavgiften är på 250 kr och 20 kr skänks till Stiftelsen Henrik Supeman. Från 1 juni höjs avgiften med 50 kr.
Loppet arrangeras av Löparklubben Ankaret som är en egen sektion inom HK Ankaret och som är medlemmar i friidrottsförbundet Anmälan görs via https://signup.eqtiming.no/?Event=Bjerredsloppet&lang=swedish

Bjerredsloppet 2017 den 6 juni Kl.13.00-15,00
Här går starten för barnloppet 2016
Nu är det dags att anmäla sig till den tredje upplagan av Bjerredsloppet som är en del av nationaldagsfirandet i Bjärred. Anmäl dig själv eller utmana vänner, familj eller dina kollegor på jobbet!
Bjerredsloppet startar vid LångaBryggan och följer havet på fyra olika underlag, grus, asfalt, gräs och avslutas på sand och ni kan välja mellan 10 km eller 5,6 km samt för de minsta finns ett 1,1 km.

Vi kör första start kl.13.00 och det är medaljer till alla samt fina vinster från partners till de bästa placeringarna.


Ni kan läsa mer om vårt lopp på vår facebooksida https://www.facebook.com/bjerredsloppet/?fref=ts

Vi ses den 6 juni
/Arrangörerna HK Ankaret
 
Matchprogram USM F14
Ankaret Shop
Våra sponsorer