SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HK Ankaret
Handboll

Borgebyhallen: Tennisväg, Borgeby. Klicka här för karta.

Här finns vår bas med kansli, Ankaret Café och Ankaret Shop. Hallen har läktare med 400 platser, fyra omklädningsrum och en handikapptoalett. Det finns en stor parkeringsplats med handikappparkering i direkt anslutning till hallen.


Rutsborgshallen: Domedejlavägen 4, Borgeby. Klicka här för karta.

Hallen har ingen läktare. Det finns två omklädningsrum och en handikapptoalett. En mindre parkeringsplats finns i anslutning till hallen.

 

 

Vägbeskrivning till Borgebyhallen:

Från väg E6 söderifrån:

Ta av vid korsning 21- mot Lund/Bjärred. Sväng vänster i rondellen för att fortsätta på väg 16. Fortsätt på väg 16 i cirka 4 km. Ta höger vid den första rondellen in på Norra Västkustvägen. Sväng vänster in på första vägen efter cirka 300 m. Ta 1:a vägen till höger in på Tennisvägen.

 

Från väg E6 norrifrån:

Ta av vid korsning 21- mot Lund/Bjärred. Sväng vänster för att fortsätta på väg 16. Fortsätt på väg 16 i cirka 4 km. Ta höger vid den första rondellen in på Norra Västkustvägen. Sväng vänster in på första vägen efter cirka 300 m. Ta 1:a vägen till höger in på Tennisvägen

 
Ankaret Shop
Våra sponsorer