Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
HK Ankaret
Handboll

Bli medlem i HK Ankaret
BLI MEDLEM
Välkommen till HK Ankaret

HK Ankaret är en av Skånes största handbollsföreningar med en av Sveriges starkaste ungdomsverksamheter. Vår bas är högklassiga Borgebyhallen i Bjärred, Lomma kommun, med plats för 400 åskådare, Kansli samt Ankaret Shop & Café.

 

Vill du bli medlem i HK Ankaret? Klicka då här!


Postadress:
HK Ankaret - Handboll
Tennisväg 2 B
237 41 Bjärred
Besöksadress:
Borgeby IP
23741 Bjärred
Kontakt:
Tel: 046-291957 
E-post: info@hkankaret.se Bg 221-2124
Org nr 846001-6598
 
Föreningsabonnemang till Solidsport för 119 kr/månad!
2020-10-21 14:48

Nu har du möjlighet att inte bara följa ditt lag, utan alla HK Ankarets hemmamatcher med ett och samma abonnemang för 119 kr/månad! Inte nog med det! Du får dessutom se alla bortamatcher för Div 1 laget.

 

Det enda du behöver göra är att bli månadssupporter för föreningen genom att gå på Solidsport.com/hkankaret och klicka på fliken "MÅNADSSUPPORTER". Som Månadssupporter får du tillgång till samtliga hemmamatcher som vi sänder, samt även herrarnas bortamatcher i Handbollsettan Södra. Utöver det stöttar du klubben ekonomiskt då en stor del av intäkterna går till HK Ankaret. Du är månadssupporter så länge du själv vill och kan avsluta ditt supporterskap när du vill.


Stödjer du redan ett lag med ett månadsabonnemang och vill se fler matcher från HK Ankaret? Du kan när som helst avluta ditt månadsabonnemang för ett lag och uppgradera till att se allt.

 

Länk till föreningskanalen hittar du här: https://solidsport.com/hkankaret

 

Trygg matchmiljö i våra hallar - Coronatider
2020-09-24 10:22

I de här dokumenten beskrivs hur lagen på ett tryggt sätt kan spela handbollsmatcher i våra idrottshallar. HK Ankaret följer rekommendationerna som finns från Folkhälsomyndigheten, Svensk- och Skånskhandboll samt Riksidrottsförbundet.


Välkomna till HK Ankaret under Corona tider - Borgebyhallen.pdf »Löpande uppdatering på http://www.hkankaret.se/sida/?ID=287331


Ny ordförande i HK Ankaret
2020-09-03 11:28
Anders Ulfsparre

Vi hälsar Anders Ulfsparre varmt välkommen in i styrelsen där han tar över ordförandeposten efter Patrik Romberg. 

Anders är redan ett känt ansikte inom föreningen då han har varit ledare för P04 där sonen spelar (tillhör numera P16).
Med sin långa erfarenhet från klubben kommer Anders tillsammans med "sitt team" fortsätta arbetet med att förvalta och utveckla HK Ankaret på bästa sätt. 

Vi passar även på att återigen tacka Patrik Romberg som lämnade ordförandeposten tidigare i år.

Jonas Blohm Nygren ny huvudtränare för HK Ankarets Damseniorer
2020-04-02 16:31
Jörgen Persson, Jonas Blohm Nygren, Thomas Krone

Ny tränarstab för HK Ankarets Damseniorer

Jonas Blohm Nygren, Christian Åkerman, Thomas Krone och Jörgen Persson

 

Vi är mycket nöjda över att Jonas med sin långa erfarenhet i klubben, både som spelare, lagkapten i herrseniorlaget och som tränare för bl a FA, går in i rollen som huvudansvarig. Det tillsammans med att Christian ”Mini” går in som tränare, även han med lång historik i klubben såväl som spelare och tränare samt att Thomas och Jörgen fortsatt blir en del av tränarstaben, skapar mycket bra förutsättningar inför kommande säsong, säger sportchef Dejan Nedic. Nedan kan ni läsa en kortare intervju med vår nya damtränare:

 

Är det något särskilt du vill säga till alla supporters som kommer sakna dig på handbollsplanen som spelare?

Först och främst så vill jag tacka alla ledare och spelare för mina otroligt roliga år som lagkapten för herrlaget. Det har varit ett privilegium och få förunnat att få göra resan att som 12-åring, när jag först satte mina fötter på en handbollsplan via A-pojk, herrjunior, Division 3, Division 2 och slutligen två år i toppen av Division 1. Det perfekta slutet likt Rosenberg i Malmö och Zlatan i PSG blev det tyvärr inte, då kval och möjlig uppflytt blev stoppat utav något utanför allas kontroll. Det är med en stor sorg jag lägger skorna på hyllan, mestadels på grund av en makalöst dålig axel. Men har även en pirrande känsla av nyfikenhet för vad som finns framför mig. Slutligen vill jag även rikta ett stort tack till alla er som dykt upp varannan lördag, klockan 15 i Borgebyhallen och stöttat herrlaget i med- och motgång. 

 

Jag vill även rikta ett stort tack till föreningen som tror på mig som huvudtränare för ett seniorlag, mitt första uppdrag som seniortränare. Jag är van vid att vara tränare för de som är yngre än mig, men ser det som en riktigt rolig utmaning att få möjligheten att träna spelare i min egen ålder eller äldre. 

 

Hur ser din ledarbakgrund ut?

Jag gjorde mina första år som tränare för flickor -98 tillsammans med Örjan Sundevall, det är 7 - 8 år sedan. Det var något som kändes naturligt med att vara tränare och det var samtidigt en möjlighet att stilla mitt handbollsberoende! Därefter har jag varit ansvarig för Flickor A hela vägen upp till dagens 03/04, med undantag för en avstickare till Pojkar A. Under dessa år har jag passat på att utbilda mig och innehar i dagsläget BAS, TS1 och TS2. 

 

Finns det någon särskild ledare du ser upp till?  

Jag har varit väldigt lyckligt lottad som spelare i den mening att jag fått ta del av otroligt duktiga och inspirerande tränare. Självklart tar jag tar med mig det ledarskapet som mina ungdomstränare jag hade under min uppväxt, Kenth och Göran. Men även från de ledare jag haft i seniorhandbollen. Ion och Igor till en början, därefter Mini, Phille, Anders, Rolle och till sist Christian och Putte. Alla otroliga på sina egna sätt! 

 

Vad tror du om kommande säsong för damlaget?

Målet med säsongen blir självklart att vi ska börja vinna matcher igen, detta efter ett riktigt tufft år i division två fyllt med skador på nyckelspelare. Jag ser fram emot att bygga en röd tråd från damlag hela vägen ner till flickor A med hjälp av Victor och Peter. Jag ser fram emot att få samarbeta med Jörgen och Tomas, som jag tror jag kommer lära mig mycket ifrån. Men något jag också ser mycket fram emot är att få uppleva en fylld Borgebyhall som ledare för vårt fantastiska damlag och fira framgångar tillsammans med den fantastiska handbollspubliken vi har i lilla Bjärred. 

 

Vad tror du den största utmaningen kommer bli?

Jag tror utmaningarna i år blir att behålla den viktiga stomme spelare som idag finns i damlaget och stärka den med de duktiga tjejerna i flickor 03 och försöka bygga en så stark grupp som möjligt. Att kombinera handboll med jobb, skola och boende utanför Bjärred är inte alltid det lättaste. Men är det något jag lärt mig av de ledare jag själv haft, är att en stark grupp och ett lag som har roligt tillsammans, kan lyckas med det mesta. 

 

Vi önskar Jonas med ledarstab och spelare ett stort lycka till med kommande säsong samtidigt som vi ser fram emot en riktigt spännande höst. 

/Dejan Nedic, Sportchef

Corona information
2020-03-16 11:00
Info rörande Corona!

2020-03-16 KL 11:00


Klubben följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. (De kan snabbt komma att ändras så håll er informerade)

Folkhälsomyndigheten säger följande; "Det finns i dagsläget ingen anledning att ställa in mindre lokala sammankomster, så som träningar."


Det är alltid upp till varje familj att ta ställning till hur man vill förhålla sig till situationen och om man föredrar att hålla sitt barn hemma. Detta gäller nu som tidigare och i framtiden. 

Vi tvingar inga lag till träning.


Skåneshandbollsförbund har gått ut med uppdaterad information och ett förtydligande kring träning.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Ankaret Shop
Våra sponsorer