Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
HK Ankaret
Handboll

Bli medlem i HK Ankaret
BLI MEDLEM
Välkommen till HK Ankaret

HK Ankaret är en av Skånes största handbollsföreningar med en av Sveriges starkaste ungdomsverksamheter. Vår bas är högklassiga Borgebyhallen i Bjärred, Lomma kommun, med plats för 400 åskådare, Kansli samt Ankaret Shop & Café.

 

Vill du bli medlem i HK Ankaret? Klicka då här!


Postadress:
HK Ankaret - Handboll
Tennisväg 2 B
237 41 Bjärred
Besöksadress:
Borgeby IP
23741 Bjärred
Kontakt:
Tel: 046-291957 
E-post: info@hkankaret.se Bg 221-2124
Org nr 846001-6598
 
Corona information
2020-03-16 11:00
Info rörande Corona!

2020-03-16 KL 11:00


Klubben följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. (De kan snabbt komma att ändras så håll er informerade)

Folkhälsomyndigheten säger följande; "Det finns i dagsläget ingen anledning att ställa in mindre lokala sammankomster, så som träningar."


Det är alltid upp till varje familj att ta ställning till hur man vill förhålla sig till situationen och om man föredrar att hålla sitt barn hemma. Detta gäller nu som tidigare och i framtiden. 

Vi tvingar inga lag till träning.


Skåneshandbollsförbund har gått ut med uppdaterad information och ett förtydligande kring träning.

HK Ankarets Summercamp 2020
2020-03-09 14:16

inbjudan summercamp 2020.docx »


Anmälan görs under fliken Arrangemang/Cuper/Summercamp

Information från Riksidrottsförbundet
2020-03-03 15:41

Information:

 

Med anledning av coronaviruset

Svensk handboll ansluter sig till de försiktighetsåtgärder som Riksidrottsförbundet vidtagit.

Riksidrottsförbundet inför hemkarantän för medarbetare som den senaste tiden vistats i de av Folkhälsomyndigheten utpekade områden där coronavirusets utbredning konstaterats. I dagsläget (3 mars 2020) gäller hemkarantän efter vistelse i följande områden:

• Hubei eller annan provins tillhörande Kinas fastland där smittspridning pågår 

• De italienska regionerna Lombardiet, Piemonte, Emilia-Romagna och Veneto 

• Iran

• Sydkorea  

 

Föreningar kan uppmana personer/publik/spelare/ledare/medarbetare som varit i något av dessa områden den senaste tiden, eller som varit i kontakt med personer som vistats i något av dessa områden, att inte besöka handbollsevenemang/-träningar/-matcher.

När det gäller resor, internationella idrottstävlingar och liknande följer vi Utrikesdepartementets reseinformation som du hittar på: 
https://www.regeringen.se/uds-reseinformation/ud-avrader/

Allmänna råd från Folkhälsomyndigheten: 

• En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ansiktet eller ögon samt att undvika nära kontakt med sjuka människor.

• Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.

• Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer.

• Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta människor på bussen, ditt arbete eller där du är nära andra.


Vi fortsätter att följa utvecklingen och uppmanar alla att aktivt följa och inhämta information via:

Folkhälsomyndigheten på https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/
LEDARUTBILDNING
2020-02-20 16:25

FORTSATT FOKUS PÅ LEDARUTBILDNING

Under 2020/2021 bygger HK Ankaret vidare på sin stora satsning inom utveckling av ledarna i föreningen, som alltid med fokus på barn och ungdom. Ett stort paket med utbildningar och föreläsningar kommer att genomföras och presenteras allt eftersom. Först ut är ett område som berör ”Trygg idrott” – vilket bland annat kommer genomlysa inkludering, mobbning och barnkonventionen.

Genom bidrag från Sparbanksstiftelsen i Skåne, samt RF-SISU Skåne, har vi möjlighet att genomföra den här satsningen.

Syftet är att ge alla ledare utbildning inom ett flertal olika områden, ge inspiration och nya infallsvinklar. Områden som ledarskap, skadehantering och gruppdynamik är några som kommer att beröras. Tillfällena kommer, förutom mycket kunskap, även skapa möjligheter att bygga nätverk inom klubben.

Genom att ge våra ledare den här möjligheten till vidareutbildning, skapar vi förutsättningar för såväl ledare som barn och ungdomar att få en så meningsfull tränings- och tävlingsmiljö som möjligt.

HK Ankaret - en del av kommande SHL slutspel och en kraft i skånsk handboll!
2020-02-14 13:59
Bild: Kenneth Landgren


Hampus Nygren, väletablerad mittsexa som i samarbete med Lugi kom till HK Ankaret inför denna säsongen, och en del i föreningens kämpande herrlag i kampen om kvalplats till allsvenskan, har fått chansen att kliva in i något lika spännande och väl så utmanande. Hampus har gått in i HK Malmö´s trupp och blir en del i deras fortsatta kamp inför kommande slutspel.


”HK Ankaret är en förening som vill möjliggöra att spelare får chansen att spela i högsta ligan och få vara med om något så häftigt som SM slutspel. När Malmö HK hörde av sig och efter bra dialog med Hampus, Malmö och vår egen huvudtränare Christian var det självklart att vi stöttade Hampus i hans beslut när möjligheten dök upp. Ett bra samarbete inom skånsk handboll är bra för sporten, såväl barn & ungdom som elit, och vi önskar Hampus all lycka och tackar för hans instser hos oss”, säger Patrik Romberg ordförande i HK Ankaret. 


”Vad ska man säga, en fantastisk chans och ska bli jätte spännande att hoppa in i annan hetluft. Så klart väldigt tacksam för min tid i HK Ankaret och hur föreningen generellt arbetar samt hanteringen av denna frågan”, säger Hampus.

 

”Hampus blir en viktig del i vår satsning som nu möjliggjordes via HK Ankaret. Ett gott samarbete är A och O och vi ser fram emot fortsatt samebete och att komma till Borgebyhallen nästa försäsong och spela träningsmatch” säger Jörgen Rasmusson ordförande Hk Malmö.. 


Kom och stötta Christian och killarna i matchen mot Lågan på söndag – välkomna till Borgen.


HK Ankaret – där det händer!
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Bjerredsloppet, 18/03 13:24 
Flickor A 03/04, 12/03 13:25 
P08, 04/03 21:57 
 
Matchprogram Div1 HS 7 mars
Ankaret Shop
Våra sponsorer