Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till HK Ankaret

HK Ankaret är en av Skånes största handbollsföreningar med en av Sveriges starkaste ungdomsverksamheter. Vår bas är högklassiga Borgebyhallen i Bjärred, Lomma kommun, med plats för 400 åskådare, Kansli samt Ankaret Shop & Café.

 

Vill du bli medlem i HK Ankaret? Klicka då här!


Postadress:
HK Ankaret - Handboll
Tennisväg 2 B
237 41 Bjärred
Besöksadress:
Borgeby IP
23741 Bjärred
Kontakt:
Tel: 046-291957 
E-post: info@hkankaret.se Bg 221-2124
Org nr 846001-6598
 
Christian Lindvall klar som huvudtränare nästa säsong i HK Ankaret
2019-05-28 16:52

Du är klar för ny säsong som blir din 4:e i Ankaret, vad gör att du väljer att fortsätta din resa i föreningen? 

Trivs fantastiskt bra i föreningen, många engagerade människor, bra förutsättningar för att utveckla individen och laget, härligt tränarteam som kompletterar varandra på alla plan samt en ung och utvecklingsbar spelartrupp, som framförallt har kul tillsammans, men ändå vill vinna matcher och ta nya kliv hela tiden. Att träffa unga människor många gånger i veckan håller en själv ung i sinnet.

 

Ni klarade målet att nå kvalspel till allsvenskan, vad är målet nästa säsong? Vad ser du att ni behöver förbättra för att klara nästa steg?

Helst skulle jag vilja säga att ta en allsvensk direktplats, för det är den "enklaste" vägen upp. Men mycket hänger på vilken spelartrupp vi till slut har till vårt förfogande borta i augusti.. Men med tanke på att där är hela fem u-lag, från elitserielag, som inte får gå upp så tycker jag att minst en allsvensk kvalplats är realistiskt.

 

Ni tappar några spelare och behöver fylla på med nya spelare utifrån samt med juniorer. Vilka positioner behöver förstärkas?

Ja vi tappar ett par, men jag tycker att det finns fullgoda bakom och i föreningen som kan täcka upp just dom tappen. Däremot har vi lite osäkra kort på en del positioner. Jag skulle vilja ha ytterligare en linjespelare då vår kapten Jonas B-N länge dragits med en skada och ska ta sommaren till att bygga upp muskulaturen kring sin skada och prova sen, han är dock ett osäkert kort. En etablerad målvakt finns också på önskelistan, dock inte helt enkelt att få tag på. Man ska betänka att Alfred är fortfarande väldigt ung och lever mycket på sin talang. Man måste träna mycket och stå mycket för att få en erfarenhet och en jämnhet som krävs på den här nivån. Viktor har aviserat att hans jobba kommer att begränsa honom gällande träningsmöjligheter så en målvakt till hade känts tryggt. Kan vi behålla resten, fylla upp med en och annan återvändare och ett par juniorer, så är vi i mål.

 

Har ni gjort klart med nyförvärv eller finns det fortfarande öppning om spelare skulle vara intresserad av klubben?

Vi har en del krokar ute gällande nyförvärv. Några är inbjudna till provträning nu när vi kör igång och någon kan inte ge besked förrän efter sommaren. Så fort någon ny spelare är klar så kommer vi att kommunicera ut det i våra mediekanaler. Vi har inte stängt någon dörr om där finns spelare där ute som vill söka sig till oss. Vi tar en dialog med spelaren så får vi se var vi landar.

 

När drar ni igång träningarna?

Den kollektiva försäsongsträningen drar igång den 28 maj. Spelarna har redan varit igång med individuell styrketräning sen några veckor tillbaka. Sen kör vi fram till veckan efter midsommar. Semester under juli för att sen dra igång fullt igen i augusti.


Bjerredsloppet firar 5 år - Utmana en kompis och delta i loppet!
2019-05-12 22:57
Starten för Bjerredsloppet gick den 6 juni 2015. Vår ambition är att skapa en löparfest längs den vackra nuturen vid havet i Bjärred. Vi vill att Bjerredsloppet ska bli en naturlig del i nationaldagsfirandet och kommer fortsätta att lägga till nyheter inför varje nytt år. 2016 blev första året med ett barnlopp och vi har ökat antal deltagare varje år och nu siktar att nå 550 deltagare fördelat på 3 klasser!

Banan går längs havet och bjuder på 4 olika underlag, grus, gräs, asfalt och den avslutande målrakan på sandstranden in mot Långa Bryggan. Välj mellan 10km, 5,6 km eller barnloppet på 1,1 km


Starttider:

1,1 km, kl.13.00

10 km, ca kl.13.20

5,6 km, ca kl.13,30


Anmälan görs via denna länk https://signup.eqtiming.no/?Event=Bjerredsloppet&lang=swedish


Bjerredsloppet
Bjerredsloppet firar 5 år - 2019-06-06
2019-05-12 17:22, Bjerredsloppet
Starten för Bjerredsloppet gick den 6 juni 2015. Vår ambition är att skapa en löparfest längs den vackra nuturen vid havet i Bjärred. Vi vill att Bjerredsloppet ska bli en naturlig del i nationaldagsfirandet och kommer fortsätta att lägga till nyheter inför varje nytt år. 2016 blev första året med ett barnlopp och vi har ökat antal deltagare varje år och nu siktar att nå 550 deltagare fördelat på 3 klasser!

Banan går längs havet och bjuder på 4 olika underlag, grus, gräs, asfalt och den avslutande målrakan på sandstranden in mot Långa Bryggan. Välj mellan 10km, 5,6 km eller barnloppet på 1,1 km


Starttider:

1,1 km, kl.13.00

10 km, ca kl.13.20

5,6 km, ca kl.13,30


Anmälan görs via denna länk https://signup.eqtiming.no/?Event=Bjerredsloppet&lang=swedish


HK Ankaret & Nordic Wellness inleder partnerskap
2019-04-12 14:49

 

HK Ankaret & Nordic Wellness inleder partnerskap

 

Hej alla HK Ankaret-entusiaster!

 

HK Ankaret och Nordic Wellness har under några år haft diverse mindre men viktiga samarbeten och då båda parter sett värdet av detta tar vi nu nästa steg tillsammans. Från säsongen 2019/2020 utökas samarbetet och Nordic Wellness går in som HK Ankarets formella träningspartner.

 

För oss som förening är detta ett stort och viktigt steg. Det innebär att vi än mer långsiktigt och strukturerat kan tillhandahålla och erbjuda våra medlemmar; spelare, ledare och övriga medlemmar, ett attraktivt träningserbjudande. Detta ligger väl i linje med föreningens ambition att skapa träningsmöjligheter som bygger långsiktig hälsa och skapar bra idrottsliga förutsättningar i termer av att förebygga skador och höja prestationsnivån.

 

Det kommer mer information om detta längre fram men redan nu så vill vi uppmärksamma 3 delar:

-          Erbjudande målgruppen medlemmar födda 2001-2006.

·         Alla erbjuds att köpa träningskort, Sverige kort, för 1 500 kronor (se mer info i bifogat material). Träningskortet gäller fr o m 1 maj 2019, under förutsättning att man även kommer att vara medlem i HK Ankaret säsongen 2019/2020 (vilken startar 1 juli 2019). Betyder att man redan innan den nya säsongen kan köpa kort enligt instruktion nedan.

 

-          Erbjudande målgruppen övriga medlemmar.

·         Alla erbjuds att köpa träningskort med 20% rabatt på ordinarie priser, på följande årskort Sverige + Sverige, Region + och Region, from 1 juli 2019 (dvs att man är medlem i föreningen säsongen 2019/2020).

 

Förutom det, har det bl a skapats förutsättningar för våra seniorlag att via Sverigekort träna på Nordic Wellness anläggningar i hela Sverige.

 

Träningsresan fortsätter!

 

HK Ankaret – där det händer!

 

Styrelsen April 2019

 

 

 

 

 

Instruktion och villkor vid köp av kort

 

Du som är född 2006 – 2001 (13 – 18 år)

 

-          Måste vara aktiv medlem i HK Ankaret nu och kommande säsong (2019/2020).

-          Träningskortet börjar gälla fr o m 1 maj 2019

-          Beställ kortet av din tränare som meddelar kansliet info@hkankaret.se

-          Viktigt att ha en korrekt mailadress i Sportadmin

-          Faktura kommer från HK Ankaret via mail till dig eller förälder

-          När fakturan är betald kan du hämta ut ditt kort hos Nordic Wellness

-          100: - för medlemskort hos Nordic Wellness tillkommer om du inte redan har ett

 

Övriga medlemmar

 

-          Lös medlemskap i HK Ankaret för säsong 2019/20

-          20% ges då för köp av årskort Sverige+, Sverige, Region+ eller Region vid besök hos någon av de 199 anläggningar som finns i Sverige mot uppvisande av kvitto för, betald medlemsavgift i HK Ankaret

-          Kortet börjar gälla fr o m 1 juli

 

 

Söndag 7 april 15:30
2019-04-06 13:12
På söndag kl 15.30 spelas första slutkvalsmatchen (i bäst av tre) för våra herrar. Detta är säsongens sista hemmamatch! Av säkerhetsskäl får vi endast ta in 450 i publiken, så kom i tid om du vill vara säker på att få uppleva denna historiska match på plats. Inträdesavgift på 75 kr eller 25 kr kommer att tas ut av alla!
Nyheter från våra lag
P11 7år, 21/05 10:48 
Bjerredsloppet, 12/05 17:22 
P11 7år, 19/03 16:59 
Damlaget, 18/03 14:09 
 
Ankaret Shop
Våra sponsorer