Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
HK Ankaret
Handboll

Bli medlem i HK Ankaret
BLI MEDLEM
Välkommen till HK Ankaret

HK Ankaret är en av Skånes största handbollsföreningar med en av Sveriges starkaste ungdomsverksamheter. Vår bas är högklassiga Borgebyhallen i Bjärred, Lomma kommun, med plats för 400 åskådare, Kansli samt Ankaret Shop & Café.

 

Vill du bli medlem i HK Ankaret? Klicka då här!


Postadress:
HK Ankaret - Handboll
Tennisväg 2 B
237 41 Bjärred
Besöksadress:
Borgeby IP
23741 Bjärred
Kontakt:
Tel: 046-291957 
E-post: info@hkankaret.se Bg 221-2124
Org nr 846001-6598
 
2020-11-20 15:25

Hej Handbollsälskare!!


Covid-19 pandemin fortsätter ställa till problem och den tilltagande smittspridningen under hösten har ytterligare förvärrat situationen. Det påverkar oss alla på såväl det privata planet som när det gäller arbete och givetvis föreningsaktiviteter.


I måndags kom regeringen med nya regler som gäller allmänna sammankomster och i tisdags presenterade handbollsförbundet sin tolkning av dessa när det gäller just vår idrott.

I korthet är beskedet totalt stopp för träning i grupp för spelare födda 2004 eller tidigare. För yngre uppmanas vi fortsätta med gruppträning men med vissa restriktioner såsom t ex begränsad fysisk kontakt etc. Alla ledare är välinformerade om vad som gäller så har ni frågor eller funderingar är det bara att kontakta berörd ledare.


Seriespel är stoppat i alla åldrar och Skånes Handbollsförbund har gett upp hoppet om att kunna spela ikapp inställda matcher när det väl drar igång. Det får till följd att många serier efter säsongens slut kommer innehålla lag som spelat olika många matcher.


För HK Ankaret som förening är det en stor utmaning och det är med sorg som vi från Styrelsens sida konstaterar att vi inte fullt ut kan erbjuda den verksamhet som så många av kommunens barn och ungdomar har valt att satsa på.

Men vi vill med denna skrivelse betona att vi på intet sätt har lagt ner eller ens pausat vår verksamhet. Ett av vår förenings viktigaste ledord är att vi skall erbjuda barn och ungdomar stimulerande fysisk aktivitet och där låter vi inte ens Corona sätta käppar i hjulet.


Samtliga ledare i föreningen har fått tips och idéer hur träningen kan upprätthållas och organiseras oavsett om gruppen har möjlighet att samlas för träning eller om varje deltagare måste utföra sin träning på egen hand. Att vi lyckas med detta är superviktigt både för att undvika skador när vi drar igång på allvar igen och inte minst för att minska risken att vi förlorar ungdomar från handbollen under denna jobbiga period.


Men det är självfallet svårt att hålla engagemanget uppe när träning inte kan bedrivas på vanligt sätt, när det inte finns matcher att förbereda sig inför och inte minst när cupaktiviteter som vi alla har sett fram emot blir inställda på löpande band.


Här behöver vi alla hjälpas åt
– ledare, föräldrar och andra som har en koppling till föreningen. Uppmuntra era handbollsungdomar att medverka på den träning som bedrivs och att genomföra de övningar som de får från sina ledare för att köra på egen hand.


Så vårt budskap är – Håll igång och Håll ut och Håll avstånd – så hoppas vi se er alla i en knökfull Borgebyhall igen så snart som möjligt.


Inte minst ser vi fram emot att få bjuda in till firande av ”Borgens” 10-årsjubileum vid lämpligt tillfälle under 2021.

ÅÅÅååååååhhhh ANKARET!!


Hälsningar från HK Ankarets styrelse

Fortsatt handbollspaus för ungdom 16 år och äldre
2020-11-18 10:40
Allt som varit gällande för träningar och matcher inom HK Ankaret sedan tre veckor tillbaks blev igår den 17 november förlängt till att gälla fram till och med den 13 december. Utan undantag.

Brev har gått ut till samtliga tränare/lag om vad som gäller och vi kommer med ytterligare info för er inom kort.

/HK Ankarets Kansli

Föreningsabonnemang till Solidsport för 119 kr/månad!
2020-10-21 14:48

Nu har du möjlighet att inte bara följa ditt lag, utan alla HK Ankarets hemmamatcher med ett och samma abonnemang för 119 kr/månad! Inte nog med det! Du får dessutom se alla bortamatcher för Div 1 laget.

 

Det enda du behöver göra är att bli månadssupporter för föreningen genom att gå på Solidsport.com/hkankaret och klicka på fliken "MÅNADSSUPPORTER". Som Månadssupporter får du tillgång till samtliga hemmamatcher som vi sänder, samt även herrarnas bortamatcher i Handbollsettan Södra. Utöver det stöttar du klubben ekonomiskt då en stor del av intäkterna går till HK Ankaret. Du är månadssupporter så länge du själv vill och kan avsluta ditt supporterskap när du vill.


Stödjer du redan ett lag med ett månadsabonnemang och vill se fler matcher från HK Ankaret? Du kan när som helst avluta ditt månadsabonnemang för ett lag och uppgradera till att se allt.

 

Länk till föreningskanalen hittar du här: https://solidsport.com/hkankaret

 

Trygg matchmiljö i våra hallar - Coronatider
2020-09-24 10:22

I de här dokumenten beskrivs hur lagen på ett tryggt sätt kan spela handbollsmatcher i våra idrottshallar. HK Ankaret följer rekommendationerna som finns från Folkhälsomyndigheten, Svensk- och Skånskhandboll samt Riksidrottsförbundet.


Välkomna till HK Ankaret under Corona tider - Borgebyhallen.pdf »Löpande uppdatering på http://www.hkankaret.se/sida/?ID=287331


Ny ordförande i HK Ankaret
2020-09-03 11:28
Anders Ulfsparre

Vi hälsar Anders Ulfsparre varmt välkommen in i styrelsen där han tar över ordförandeposten efter Patrik Romberg. 

Anders är redan ett känt ansikte inom föreningen då han har varit ledare för P04 där sonen spelar (tillhör numera P16).
Med sin långa erfarenhet från klubben kommer Anders tillsammans med "sitt team" fortsätta arbetet med att förvalta och utveckla HK Ankaret på bästa sätt. 

Vi passar även på att återigen tacka Patrik Romberg som lämnade ordförandeposten tidigare i år.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Ankaret Shop
Våra sponsorer