Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
HK Ankaret
Handboll
Damlaget

HK Ankaret
32 - 13
Ystads IF HF U
HK Ankaret32 - 13Ystads IF HF U

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 02 februari, 17:15
Plats:Borgebyhallen
Serie:DA Div 3 S   Tabell >>
Samling:16:15
Damlaget trampade gasen i botten i toppmatchen!
2019-02-03 19:10
Det var den tredje matchen denna veckan och det inkasserades en tredje vinst och vi kunde alla pusta ut efter en på pappret förväntad tuff match. Matchen blev med facit i hand precis det scenario som vi ville ha. 
Matchen var på inga vägar avgjord i ett tidigt skede utan det tog nog 20 minuter innan vi fick ordning på Ystads kombinationsspel som vi visste på förhand skulle vålla oss vissa problem. Problem som vi inte lyckades lösa då vi förlorade på bortaplan i höstas. Små justeringar, mer kommunikation och ett uppoffrande försvarsspel blev vinnarkonceptet denna gång.

Sju mål insläppta i första halvlek följdes upp av sex insläppta i andra halvlek och det var grunden till den övertygande segern. Gott om goda individuella prestationer, bra kombinationsspel och en utdelningsprocent i de 100%-iga läge höll motståndarna utanför målprotokollet under en 20 minutersperiod då vi under tiden gjorde vi 11 raka mål - kanon!  

Alla spelarna kom med i målprotokollet och denna gång kan vi lugnt påstå att det var lagmaskinen "Ankaret" som bärgade hem segern. Vi skall njuta av denna vinstrika vecka men hålla kvar vår ödmjukhet inför fortsättningen och göra vårt jobb även i de 5 avslutande matcherna. Vi har skapat goda förutsättningar för att hamna bland de 2 lagen som får chansen till kliva upp en division. De närmsta 2 veckorna kommer Niklas Harris och Johan Zanotti att spetsa till kompetensen med varsitt pass/vecka och det passar perfekt inför kommande prövningar.

Allez Ankaret

HK Ankaret-Ystads IF U (13-7) 32-13
Wilma Berndtsson 6, Emelie Malmberg 6, Ella Galbraith 5, Cathlin Berg 3, Elin Larsson 3, Kajsa-Lisa Persson 3, Sabina Roos 2, Ebba Fredlund 2, Mathilda Puumalainen 1, Elin Wänglund 1, 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Ankaret Shop
Våra sponsorer