Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
HK Ankaret
Handboll
Damlaget

HK Ankaret
46 - 16
HK Björnen
HK Ankaret46 - 16HK Björnen

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 27 januari, 18:00
Plats:Borgebyhallen
Serie:DA Div 3 S   Tabell >>
Samling:17:00
Damlaget till serieledning efter målfest!
2019-01-27 20:33
Parallellt med VM-finalen bjöds det upp till målfest mot HK Björnen i Borgebyhallen till en förvånansvärt stor publik ( 20 personer!) varav en trogen supporter med en "Ankaret-klappa" med tillhörande skönsång - tack för ni var där!
Det blir ett kort referat denna gången för att spara er från alltför många ingående analyser denna vecka. Denna vecka innehåller nämligen tre (3) hemmamatcher så ni kommer matas fulla med Ankarets Damlag och förhoppningsvis sköna segrar. På tisdag möter vi Staffanstorp och på lördag efter herrmatchen står Ystads IF som motståndare. En match avklarade med klar seger men det återstår två tuffa matcher mot lag som håller hög Div 3-klass. Kom gärna till Borgebyhallen och stötta oss!

Matchen mot Björnen innehöll massor med målchanser som resulterade i 46 gjorda mål med bud på ett antal till. Vi ställde upp med en avbytare då många av våra spelare har helgjobb som är svåra att byta bort. Björnen kom också med endast en avbytare och eftersom det skiljer i träningsmängd mellan lagen så sparade motståndarna på krutet i hemspringet och det öppnade såklart för kontringar. 

I både försvar och anfall finns ytterligare ett par växlar till som vi måste plocka fram för att vinna framöver. Vi brukar höja oss då motståndet växer och det är jag helt övertygad att vi kommer att göra mot Staffanstorp och Ystad.

Allez Ankaret

HK Ankaret-HK Björnen (22-9) 46-16
Ebba Fredlund 13, Sabina Roos 10, Emelie Malmberg 9, Elin Larsson 6, Wilma Berndtsson 5, Mathilda Puumalainen 2, Cathlin Berg 1.<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Ankaret Shop
Våra sponsorer