Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
HK Ankaret
Handboll
Damlaget

HK Ankaret
30 - 16
GW Landskrona HK
HK Ankaret30 - 16GW Landskrona HK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 16 december, 17:45
Plats:Borgebyhallen
Serie:DA Div 3 S   Tabell >>
Samling:16:45
Aktivitetsinfo: Emelie kallas för att enbart komma igång med försvarsarbete, om skadan tillåter det!
Kvalplats för Damlaget - tight i toppen
2018-12-20 17:33
På hemmaplan i "Borgen" är vi fortfarande obesegrade och kan gå till jul och nyårsledigt med en välförtjänt kvalplats i bagaget. Halva serien är spelad och med ännu en match med 30 gjorda mål lyckades vi ta oss upp på kvalplats på målskillnad.
Det var våra grannar från Landskrona som kom på besök och efter en jämn första halvlek där vi brända många kanskott var det "endast" 4 plus i halvlek. Det jag kunde påpeka i pausen var att vi spelade oss till bra läge men vi var tvungna att vara noggrannare med avsluten för att få full effekt av vårt anfallspel.

Fortsatt rörligt och uppstyrt anfallsspel och bra kantutspel förvaltades betydligt bättre i andra halvlek. Försvarspelet höll ännu tätare vilket gjorde att vi kunde använda fas 1 och fas 2 ( snabba uppspel!) med den äran och fick ett bra försprång på de första 10 minuterna då vi ledde med 20-9. Efter ytterligare 10 minuter hade vi endast släppt in 4 mål och de snabba uppspelen fortsatte att ge oss en "lätta" mål framåt. Vi slappnade av lite på slutet och släppte in lite för många bollar på slutet men det spelade inte så stor roll. Vi uppnådde vår målsättning med 30 gjorde mål igen och vann till slut med 30-16 ( på Skånes handbolls sida står 26-13 men räkna målskyttarna så ser ni det rätta resultatet, det skall rättas till)

Lagmaskinen "Damlaget" trummar på och nu är det vårens returmöte som står på tur men innan dess lirar damjuniorerna först Lundaspelen och sedan skall vi till Höör och spela steg 3 i USM den 12-13 januari. Vi ses 2019!!

God Jul och Gott Nytt År på er alla!

HK Ankaret-GW Landskrona HK (12-8) 30-16
Ebba Fredlund 7, Wilma Berndtsson 4, Emelie Malmberg 4, Kajsa-Lisa Persson 4, Maria Hollfast 3, Elin Larsson 3, Cathlin Berg 3, Sabina Roos 2.

Allez Ankaret!


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Ankaret Shop
Våra sponsorer