SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HK Ankaret
Handboll
P2009

vs
HK Ankaret
vsHK Ankaret

  INFORMATION

Matchstart:tor 05 maj, 18:00
Plats:Övrig plats
Aktivitetsinfo: Hej
Vi planerar inför nästa säsong och det kommer nog vara att ett par killar tvingas stå över matcher på helgerna. Vi kommer ha ett rullande schema. Staffanstorp har sagt att killarna får spela med dem de helger man står över. Det kan finnas möjlighet för dubblering om man önskar och fungerar. Vi behöver veta om detta är något man vill för det kräver en positiv inställning och ansvar gentemot Staffanstorp. Minst två kommer isf spela. Det kommer kräva ngn träning med dem då och då på torsdagar i Uppåkrahallen. Vi kommer nog ändå ha en och annan träning med dem på torsdagar då vi inte vet nästa säsongs träningsmöjligheter.
Svara om ni kommer och därmed kan och vill spela med Staffanstorp - innebär ett ansvar gentemot Staffanstorp. Se det som en möjlighet.
Svara kommer ej om ni absolut inte kan och vill spela med Staffanstorp. Skriv i kommentaren om ni kan tänka er att träna med dem.
Allt och inget klart inför nästa säsong men vi vill ge killarna bästa möjligheten att spela så mycket de vill och kan.
Första träning nästa torsdag för de som vill och kan.
Kallelsen går inte ut till alla utan till de vi tror skulle vara intresserade av att spela med Staffanstorp.  Alla kan träna med Staffanstorp men alla kanske inte vill spela.
Ring Johan vid frågor.
Svaren är inte privata

<< Tillbaka

 
 
Ankaret Shop
Våra sponsorer