SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Handbollsklubben Ankaret
P2009

Flerdagsaktivitet
 
Tid:fre 10 september, 09:00 - sön 12 september, 20:00
Plats:Göteborg med omnejd
Aktivitetsinfo:Hej!

Vi har bokat in Göteborgs Cup som går av stapeln helgen 10-12 september 2021för våra killar!

Vi hoppas att vi tills dess återigen kan börja spela matcher men om det visar sig att pandemin fortgår och vi behöver ställa in cupen så betalas anmälningsavgift och gästkortsavgifter tillbaka i sin helhet.

Vi planerar åka med flera andra Ankaretlag, bl.a kommer våra jämnåriga i Lommalaget med ett lag, F12 (flickor födda 2009) kommer med 2 lag, samt ett par andra i föreningen, vilket gör att vi är många Ankaretlag på plats. Vi hoppas att alla våra killar vill och har möjlighet att hänga med!

Vi önskar därmed få besked på detta under vecka, så tacksamma om ni snarast kan fylla i denna anmälan/kallelse.

Denna cup kommer innebära en anmälningskostnad per barn på ca 2000 kr för ett sk gästkort- då ingår anmälan, boende, mat, samt  att den täcker transport (Vi ledare kommer då köra i bilar upp) Tackar ni ja till anmälan har innebär det även att ni accepterat kostnaden för ert barn på ca 2000 kr!

Inbetalning ska göras till Göteborgs cup senast i början av augusti. Anmälan är därmed bindande och jag önskar ha era inbetalningar senast under maj månad (så vi inte behöver jaga alla under sommarlovet för att få in er anmälningsavgift).

MAT
Följande mattillfällen erbjuds övernattande lag:
Fredag - kvällsmat
Lördag - frukost, lunch och middag
Söndag - frukost och lunch
OBS! Ange eventuell matallergi vid anmälan.

Vi kommer även bunkra upp med frukt, mellis och kvällsfika som vi tar från vår lagkassa.

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Matchprogram USM F14
Ankaret Shop
Våra sponsorer