SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Handbollsklubben Ankaret

IK Sund m.fl.
vs
HK Ankaret
IK Sund m.fl.vsHK Ankaret

  INFORMATION

Matchstart:lör 15 oktober, 08:30
Plats:Norrehedshallen, Planteringsvägen 139, Helsingborg
Samling: Norrehedshallens foajé/entré
Aktivitetsinfo: Hej,

Nu har vi fått kallelse till seriesammandraget i Helsingborg som blir lördagen den 15 oktober kl 9-12 i Norrehedshallen. Vi samlas en halvtimme innan för lagindelning och uppvärmning.

IK Sund vill gärna att vi bekräftar antalet lag (tre anmälda) senast 30/9 så vi vore tacksamma för ett indikativt tal på hur många vi blir senast den dagen, men kallelsen är öppen för fler svar/ändringar även efter det.

Ni som har fått med er matchställ hem tar med dessa och dessutom det vanliga; inomhusgymnastikskor, vattenflaska och fika/lunch efter eget önskemål.

I och med att detta sammandrag är lite längre bort och några föräldrar därför kan få svårt att skjutsa sina barn/följa med så ber vi er att i första hand prata med någon av övriga föräldrar och ev samordna körningen på det viset och i andra hand meddela oss tränare som annars kan se över tillgängligheten i andra föräldrars bilar. Välj i så fall funktionen ”jag behöver skjuts” i kallelsen.

Ingen träning denna lördag i och med seriespelet.

Om någon blir sjuk eller annars inte kan var med, ring/smsa 0708473332

<< Tillbaka

 
 
Matchprogram USM F14
Ankaret Shop
Våra sponsorer