Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Säsongsavslutning handboll F/P-11 27/5
2018-05-21 12:46


Hej alla  handbollsföräldrar!

Nästa söndag 27/5 är sista träningstillfället för handbollen för FP11 för den här terminen. Vi ledare tackar för en rolig termin tillsammans med era barn och gläds åt både deras och vår utveckling.

Barnen har utvecklats både med och utan boll, det studsas och passas och skjuts på ett helt annat sätt än när vi började i höstas. Utan boll så utvecklar vi laganda, kamratskap, omtanke och respekt för varandra, vilket vi ledare tydligt märker I samlingar och i samspelet i övningarna. 

Vi har under våren provat på att spela lite matcher på träningarna för att introducera barnen till "riktig" handboll och det har fungerat långt över vår förväntningar. Vi kommer att fortsätta i samma stil under hösten och då kommer vi även att spela våra första matcher mot lag från andra klubbar när vi ställer upp i Ankaret Cup i Borgebyhallen. Mer info om detta kommer i  höst.

Även vi ledare har utvecklats över året och har provat oss fram till vilken typ av övningar som både passar och utmanar barnen. Vi är nu ett gäng på sex föräldrar som hjälps åt som ledare och trivs både tillsammans och med era barn, och vi blir gärna fler. Är du det minsta sugen på att hjälpa till så är du mycket välkommen att prova på hur det är att vara ledare. Ingen handbollsvana krävs, du får vara aktiv tillsammans med ditt barn och får en timmes gratis energiboost I veckan. Det är I princip omöjligt att lämna träningen utan ett leende på läpparna! 

Träningen startar igen fram emot skolstart/början av september, håll ett öga på lagets hemsida och i inboxen så kommer det information när det är dags.

Vi önskar er en härlig sommar! 
Mvh
Ledarna
 
Ankaret Shop
Våra sponsorer