Damer senior Div 3

Damlaget vann mot Staffanstorp!
2018-10-07 17:27
Damlaget fortfarande obesegrat!

En historisk lördagkväll i Staffanstorp för alla inblandade då hedersordförande inledde matchen med att berätta att dammatchen var den första seniormatchen i Staffanstorp på 20 år! Vår generositet mot Staffanstorp var inledningsvis lite väl stor men sakta men säkert ordnade det till sig och försvarsspelet och vår mv Nathalie Ahlandsberg visade
stabilitet så vi kunde gå till halvleksledning med 15-8. Då hade även Emelie Malmberg visat att krutet var torrt på V9 positionen och smällt in ett par rökare efter gott tålamod i anfallsspelet.

Andra halvlek försökte vi få, som vanlig….., mer bredd i anfallsspelet och bättre tryck i kontringarna och alla kunde se en antydan till att vi är på väg i rätt riktning, där har vi mer att jobba med. Vår V6 Elin Larsson visade att vi kan kontra lite mer då en tillsynes förlorad boll hamnade i nätmaskorna efter en 20-metersrush a la Usain Bolt!!! Ett glatt damlag lämnade historisk mark med en komfortabel seger med 27-18 och har nu två raka segrar!

Staffanstorp-HK Ankaret (8-15) 18-27
Emelie Malmberg 8, Ebba Fredlund 4, Wilma Berndtsson 4, Elin Larsson 4, Maria Holfast 3, Julia Eliasson 2, Sabina Roos 2.