Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
HK Ankaret
Handboll
Damlaget

IFK Malmö HF Damer
14 - 30
HK Ankaret
IFK Malmö HF Damer14 - 30HK Ankaret

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 17 mars, 14:30
Plats:Stapelbäddens IH
Serie:DA Div 3 S   Tabell >>
Samling:13:30
Aktivitetsinfo: Vi samlas i Stapelbäddens idrottshall, Malmö!
Guldmedalj till Damlaget!
2019-03-18 14:09
Emelie Malmberg "bombar" in ett av sina sju mål. Foto: Bo Ekelund
Utan våra två dirigenter Ebba Fredlund (arbetade) och Maria Hollfast (skadad) säkrades seriesegern även i teorin med en klar seger över IFK Malmö.
Vi hade ett bra utgångsläge inför bortamötet mot IFK Malmö med 4 poäng upp och en massa plusmål tillgodo så även vid förlust skulle det mycket till om vi inte skulle vinna serien. Nu blev det inte inget snack om var segern skulle gå då vi gjorde det svårt för "di gule" att göra mål. Försvarsspelet var kanon ( kanske lite tjatigt men det är faktiskt där vi vinner matcherna) och inte det halvoffensiva 5-1 som vi brukar spela utan vi spelade ett 6-0 försvar som, i mina ögon, passade bättre mot gårdagens motståndare. Efter första halvlek var matchen i princip avgjord då vi gick till halvtidsvila med 18-5.

Andra halvlek gick ned i intensitet, helt förståeligt, och laget gjorde det som behövdes för att vinna matchen. På förmiddagen lyckades vi få med oss Linn Bladh till laget som skötte sig med den äran genom att göra 3 mål och ett par fina assist men handbollsotränade vader kommer nog att göra sig påminda då hon vaknar på måndagsmorgon!! Det var en skön känsla att lämna Stapelbäddshallen i Malmö och känna sig som seriesegrare. 

Vinna serier är inte lätt men vi har lyckats! För Ankarets del tror jag inte att Damlaget har avancerat så här högt i seriesystemet så det känns extra skönt.

Allez Ankaret

IFK Malmö-HK Ankaret (5-18) 14-30
Emelie Malmberg 7, Elin Larsson 6, Cathlin Berg 5, Andrea Ekdahl 3, Linn Bladh 3, Wilma Berndtsson 3, Sabina Roos 2, Ella Galbraith 1.

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Ankaret Shop
Våra sponsorer