Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
HK Ankaret
Handboll
Damlaget

HK Ankaret
29 - 14
Näsby Handboll
HK Ankaret29 - 14Näsby Handboll

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 10 mars, 19:00
Plats:Borgebyhallen
Serie:DA Div 3 S   Tabell >>
Samling:18:00
Damlaget bäst när det gäller
2019-03-10 21:28
Det var en riklig och högljudd publik på 150 personer som kunde jubla åt en vinst i seriefinalen! Försvarsspelet var tillbaka till den höga nivå som är vårt signum. Tack alla ni som kom!
Ingen uppvärmningsmusik och lite snoriga näsor på några spelare var inte den förberedelse som vi hade tänkt oss inför seriefinalen men det var kanske det som fick spelarna att bita ihop lite extra. En sammanbiten och taggad trupp gjorde precis det som vi alla önskade - "vara bäst när det gäller"! Vi behövde ingen mental coach eller speciell injektion och jag har upplevt detta flera gånger med detta gänget. Det finns en nivå till som spelarna plockar fram när det som bäst behövs. Ni som var där kunde bevittna ett försvarsspel som sög musten ur Näsby och spelade jävligt smart! Jag skulle vilja citera en gammal Malmö Redhawkscoach som sa - vi skall spela äckligt diciplinerat, och det gjorde vi. Fem insläppta mål i andra halvlek är ett kvitto på ovanstående.

Äntligen..........ja va då?? Jo! Vi fick äntligen utnyttjat våra goda kantspelare och den som lyckades bäst var Andrea Ekdahl som var aktiv mot sin försvarare hela matchen och fick valuta för det. Även kontringsspelet var en plusfaktor där vi fick några enkla mål och slapp långa anfall i uppställt spel. Det som vi däremot skall träna på är straffkast som vi måste förvalta bättre! Det var skönt att Maria Hollfast lyckades trycka dit några men det var flera andra som försökte. 

Nu återstår 2 bortamatcher och närmast väntar IFK Malmö om en vecka, vinst där för att seriesegern i teorin skall vara i hamn! Den chansen skall vi inte missa!!

Allez Ankaret

HK Ankaret-Näsby (14-9) 29-14
Andrea Ekdahl 7, Emelie Malmberg 7, Maria Hollfast 5, Ebba Fredlund 3, Elin Larsson 3, Ella Galbraith 2, Cathlin Berg 1, Sabina Roos 1

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Ankaret Shop
Våra sponsorer