Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
HK Ankaret
Handboll
Damlaget

HK Ankaret
23 - 22
Staffanstorps HK Damer
HK Ankaret23 - 22Staffanstorps HK Damer

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 29 januari, 20:40
Plats:Borgebyhallen
Serie:DA Div 3 S   Tabell >>
Samling:19:40
Damlaget fixade segern i tät drabbning!
2019-01-30 09:31
Staffanstorp hade den senaste tiden gjort goda resultat och slagit högre placerade lag så vi visste på förhand att vi hade en svår match, trots hemmaplan. Det blev uddamålsseger men det satt hårt inne.
Vi kan väl säga ett vi drog en lättnadens suck i omklädningsrummet efter uddamålsvinsten mot Staffanstorp. Trots att vi var i förarsätet under hela matchen och ledda med som mest 4 mål så lyckades vi inte släcka Staffanstorps vinnargnista. Ivrigt peppade av Beatrice Granqvist i motståndarlaget gav de aldrig upp utan kom upp i lika läge när det skulle avgöras på slutet.

Vi presterar ett bra och strukturerat anfallsspel men lyckas inte förvalta våra 100%-läge vilket innebar att vi inte lyckas komma upp i vårt mål med 30 gjorda mål framåt. Chanser finns och det skall vi slipa på så att utdelningsprocenten ökar. Försvarsspelet får som vanligt plus i kanten och flera av Staffanstorps mål bedömer jag som "slumpmål" och vi pressar dom till läge där vi vill ha motståndarnas avslut. Med det sagt så kändes det skönt att gå segrande ur matchen trots att vi inte spelar på vår maxnivå.

Nu väntar veckans tredje match på lördag mot Ystad i "Borgen" som kan ses som en direkt fingervisning om vi skall tillhöra de två lag som får chansen att kliva upp en division. Ettan går direkt upp och tvåan får kvala. Vår enda förlust i år kom dessutom mot Ystad så vi har många anledningar till att plocka fram det bästa av oss!

Allez Ankaret

HK Ankaret-Staffanstorp HK (14-13) 23-22
Emelie Malmberg 6, Ebba Fredlund 6, Wilma Berndtsson 3, Elin Larsson 2, Ella Galbraith 2, Kajsa-Lisa Persson 1, Elin Wänglund 1, Cathlin Berg 1. 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Ankaret Shop
Våra sponsorer