Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
HK Ankaret
Handboll
Damlaget

HK Ankaret
31 - 15
IFK Malmö HF Damer
HK Ankaret31 - 15IFK Malmö HF Damer

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 09 december, 18:00
Plats:Borgebyhallen
Serie:DA Div 3 S   Tabell >>
Samling:17:00
Damlaget senaste hemmamatch slutade med 16+!!
2018-12-10 15:41
Damlagets samtliga utespelare kom med i målprotokollet och hänger på toppskiktet efter en övertygande seger med 31-15!
Söndagseftermiddagar i Borgebyhallen bjuds det på damlagets hemmamatcher och i år har det inneburit idel segrar. Igår var det IFK Malmö som kom på besök och genom en bra start av oss i respektive halvlek kunde rotera runt på hela truppen. Vi höll tätt bakåt och genom snabba uppspel kunde skaffa oss en god marginal målmässig på ganska kort tid.

Skall sanningen fram så kunde marginalen blivit större om vi inte hade gjort en massa tekniska fel i den sista, så viktiga, avgörande passningen då vi spelat bort försvaret och skulle "bara" servera lagkamraten en "räkmacka". Som helhet kan vi ändå konstatera att 16 plusmål och en massa kontringar var ett bra dagsverke. 

Vi har dessutom ett bra sparkapital i ett par spelare som inte var med i går då Emelie Malmberg vilar sin inflammerade axel och Maria Hollfast utbildar sig i norra Sverige. Med alla spelarna tillgängliga skall vi nog kunna höja oss ytterligare ett snäpp. Igår vill jag ge extra plus till försvarsinsatsen i början av halvlekarna och stabila Nathalie Ahlandsberg i målet samt Ebba Fredlund framåt som sällan gör en dålig insats. Nu återstår en hemmamatch den 16/12 mot GW Landskrona HK innan serieuppehållet över jul och nyår. Välkomna 17.45 på söndag!!

Allez Ankaret

HK Ankaret-IFK Malmö (12-4) 31-15
Ebba Fredlund 8, Sabina Roos 6, Kajsa-Lisa Persson 5, Wilma Berndtsson 3, Ella Galbraith 3, Cathlin Berg 2, Isa Johansson 1, Elin Wänglund 1, Miranda Alm 1, Julia Eliasson 1.

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Ankaret Shop
Våra sponsorer