Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
HK Ankaret
Handboll
Damlaget

Näsby Handboll
27 - 27
HK Ankaret
Näsby Handboll27 - 27HK Ankaret

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 01 december, 15:30
Plats:Fröknegårdshallen
Serie:DA Div 3 S   Tabell >>
Samling:13:15, Traktorvägen mellan MIO och Förenade Bil, Lund
Aktivitetsinfo: Vi skall vara i hallen 1 timme innan - kan vi lösa det med bilar??

"Röda Amasoner vann en poäng mot serieledarna"
2018-12-03 10:59
Många och sena återbud spelade ingen roll för vårt Damlag då vi skulle till Kristianstads "förorter" ( ja, Näsby ligger väl ganska centralt egentligen) på lördagseftermiddagen. 
Vi åkte iväg med få avbytare och med Elin Wänglund som kom in på 2 hjul precis innan spelstart. Hon fixade ledigt med stort engagemang och fick specialskjuts till matchen, bra jobbat! Underläge med 4-6 bollar under stora delar av matchen mot ett 9-m starkt Näsby som genom ett lurigt anfallsspel gäckade oss under första halvlek. Trots lite knackig första halvlek var underläget endast 3 bollar i halvtid så jag kände att lite klokare anfallsspel och lite andra dispositioner i anfallet så fanns hoppet där.

Andra halvlek spelar vi betydligt bättre men möter ett bra Näsby som hela tiden tuggar på och vi lyckas inte komma riktigt ifatt förrän de sista minuterna då vi pressar Näsby till ett par kantavslut där Kajsa Hansson-Willis, vår målvakt som satt på bänken i 50 minuter, spikade igen totalt och vi kunde med ca 1 minut kvar sätta kvitteringsbollen till oavgjort resultat. 

Återigen har vi visat att det finns en kapacitet i gänget och när vi blir desarmerade av olika anledningar knyter näven i fickan och kämpar i 60 minuter - verkligen bra jobbat!

Allez Ankaret!

Näsby Handboll - HK Ankaret (13-10) 27-27
Wilma Berndtsson 7, Maria Hollfast 5, Sabina Roos 4, Isa Johansson 4, Cathlin Berg 2, Mathilda Puumalainen 2, Elin Wänglund 2, Elin Larsson 1.

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Ankaret Shop
Våra sponsorer