Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
HK Ankaret
Handboll
Damlaget

Lunds HS Lejon
20 - 24
HK Ankaret
Lunds HS Lejon20 - 24HK Ankaret

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 10 november, 13:30
Plats:Bollhuset A-hall
Serie:DA Div 3 S   Tabell >>
Samling:12:30, Bollhuset
Damlaget vann mot Lejonen
2018-11-12 11:13
Det var skönt att hitta tillbaka till ett vettigt spel och mindre tekniska fel än förra matchen då vi var i Ystad och åkte på vår första förlust. Den matchen innehöll x antal tekniska fel  ( som var alldeles för många) och upp till 7-8 övertramp och vi rannsakar alltid oss själva och vill förstås tro att våra fötter var lite för stora den matchen och inget annat.......! I vår analys efter den matchen kunde vi konstatera ett par detaljer som vi tog med oss till nästa match.

I lördags mot H43:s farmarlag, Lejonen,  så rättade vi till en del misstag som vi gjorde i Ystad och i den matchen var det 0 (noll) övertramp och då blir man glad som tränare att utvecklingen går i rätt riktning. Vi ändrade också lite på vårt försvarsarbete men behöver få alla med på konceptet för att vi skall bli ännu vassare. Så vassa så att vi producerar fler första och andra fas mål.

Anfallsspelet skall vi förbättra så att passningskvaliteten blir excellent i hög hastighet, vi är inte riktigt där än men det är målbilden och när den sitter så skall vi försöka nå 30-gränsen för gjorda mål i varje match.
Mot Lejonen var vår mv, Nathalie Ahlandsberg,  som vanligt en av våra bästa spelare denna gång tillsammans med Ebba Fredlund och Emelie Malmberg.

Allez Ankaret

Lejonen- HK Ankaret (11-13) 20-24
Ebba Fredlund 6, Emelie Malmberg 5, Julia Eliasson 3, Ella Galbraith 2, Cathlin Berg 2, Wilma Berndtsson 2, Isa Johansson 1, Maria Holfast 1, Kajsa-Lisa Persson 1, Sabina Roos 1, << Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Ankaret Shop
Våra sponsorer