Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

HK Ankaret Dam
23 - 33
KFUM Kalmar HK
HK Ankaret Dam23 - 33KFUM Kalmar HK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 26 oktober, 17:00
Plats:Borgebyhallen
Serie:Dam 2 Södra   Tabell >>
Samling:16:00
Trupp:Andrea Ekdahl
Cassandra Carlgren
Daniella Persson
Elin Hammarstrand
Elin Larsson
Elin Wänglund
Isa Johansson
Kajsa Hansson Willis
Sabina Roos
Vilken energi! Vilken glädje! Vem bryr sig om en förlust?
2019-10-26 22:09
Ibland känner jag en stor glädje med den ideella världen som bjuder på överraskningar som jag har svårt att hitta någon annanstans. Alla som följer laget upplevde samma sak och det i en match där förutsättningarna var minst sagt dåliga för en vinst. 

Tro inget annat än att vi vill vinna matcher! Vi gör vårt yttersta men ibland är motståndaren bättre och det är då lätt att energin tryter och tankarna går i andra riktningar. Fyra på novemberlovsresa, 2 skadade och en sjuk ( blev dock straffläggare) det var frånvarorapporten innan match och såklart var sex stycken 9-metersspelare!!!

Vi fick återigen ställa upp med ett lag som var tunt med spelare. En avbytare och många spelare på ovana positioner kan bli segt och oinspirerat och håglöst. Inget av det blev aktuellt utan alla slet och peppade varandra och satte motståndarna på prov med ett uppoffrande spel.

- Gör ditt allra bästa och gå härifrån nöjd med vad du har presterat! Det sa jag innan matchen och jag tror att alla gick hem på lördagskvällen nöjda med sin prestation. De som presterade ikväll var: 

  • Elin "snartkommerskottläget" Hammartorp som sökte efter att få lossa bössan hela matchen på 9-meter, är normalt M6, men serverade M6-kollegan några smörpassningar för att visa hur det skall gå till!!!
  • Andrea Ekdahls skytte och genombrottskraft på 9-meter - WOW,  är normalt V6!
  • Isa Johanssons 100% försvarsarbete i 60 minuter och ett skytte som var effektivt till max.
  • Elin "direktifrånjobbet" Wänglunds första halvlek som var initiativrik och varierad
  • Cassandra Carlgrens oförtrutna springande/spärrande på linjen - tuff inledning med 2 snabba utvisningar och eftersom vi bara var 7 friska utespelare vågade vi inte riskera den 3:e så det blev etta i försvaret. 
  • "Duracellkaninen" Elin Larsson som kunde spelat 60 minuter till och verkar ha hur mycket energi som helst.
  • Sabina "vilkenspelareärmin?" Roos var det givna mittlåset i vårt offensiva spel efter succén i Höör och det gick ju bra, eller hur? 
  • Gunnel Afzelius som satt på bänken och gav goda råd i sitt "harvaritsjuk"-tillstånd". Två säkra straffar höjde nog inte pulsen och förvärrade rehabiliteringen efter en förkylning.
  • Målvakterna Daniella Persson ( matchens lirare) och Kajsa Hansson-Willis gjorde sitt yttersta för att hålla siffrorna nere.
Återigen var Flickor 09 med Emelie och Tobbe i spetsen på plats och hade fixat en sponsor till matchens lirare i respektive lag. Det var en gammal Ankaret-förälder från F-01 som generöst hade fyllt ett par snygga "goodiebags"! När Emelie greppade micken för att presentera sponsorn och tyckte att ljudet var högt så tog undertecknad tag i ljudteknikerrollen - det gick sådär! - men ljudet kom tillbaka igen!!!!!

Allez Ankaret

HK Ankaret-KFUM KALMAR HK (11-18) 23-33 
Isa Johansson 6, Andrea Ekdahl 5, Cassandra Carlgren 4, Elin Wänglund 2, Elin Larsson 2, Sabina Roos 2, Gunnel Afzelius 2 - säkra straffar.

<< Tillbaka

 
 
Ankaret Shop
Våra sponsorer