SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Handbollsklubben Ankaret

HK Ankaret -
 
  INFORMATION

Matchstart:sön 01 september, 08:00
Plats:Borgebyhallen
Samling: Borgebyhallen
Aktivitetsinfo: Den 1 September kommer vi i och vid Borgebyhallen spela en All-in-One cup. Vi bjuder hit lag och spelar inne, på gräs och beach.

Det kommer bli en härligt intensiv dag med korta men många matcher, musik, gemensamt käk med de andra lagen, grillat, härlig kamp och också gott häng och kul!

Vi kommer själva ställa upp med 2 lag, så alla killar måste komma!

Vi kommer behöva jobba på bra denna dag så alla vi föräldrar behöver blocka kalendern den 1/9. I alla fall minst en vuxen per spelare.

I nuläget siktar vi på att hälften av de vuxna kan ta passet 8-13 och hälften av de vuxna passet kl 12-17. Passen består av 4 st matchfunktionärer som är igång non-stop i princip, 2 st i kiosken där inne och 2 st i en utekiosk.

Någon får vara övergripande ansvarig för resultatrapportering in i datasytemet och allmän lillgeneral.

Viktigast nu: blocka hela dagen 1/9 för en handbollspelande grabb + 1 vuxen

Bifogat finner ni ett excelark med  info om Funktionärsbemaningen. Där är också angett vem som är "Lillgeneral" för matchvärdarna. Vill ni byta pass eller byta roll får ni lösa det själv mellan er föräldrar.

Har  ni några frågor så hör av er till Henrik eller Lasse.

Välkomna!

Tränarna Dream Team P05

<< Tillbaka

 
 
Matchprogram USM F14
Ankaret Shop
Våra sponsorer