SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Handbollsklubben Ankaret

Lugi
vs
HK Ankaret
LugivsHK Ankaret

  INFORMATION

Matchstart:sön 09 december, 09:45
Plats:Gunnesbohallen, Lund
Samling: Gunnesbohallen, Lund
Aktivitetsinfo: Hej alla föräldrar,

Då vi hade väldigt kul när vi spelade Ankaret cup så har vi nu ordnat ytterligare möjlighet att spela matcher innan juluppehållet. Hoppas killarna är taggade och vill öva på det vi lärt oss på träningarna!

Söndagen den 9/12 kommer vi att spela matcher mot Lugi i Gunnesbohallen i Lund. Vi samlas vid Gunnesbohallen klockan 9:45 och beräknas vara klara vid 12:00.

Vi kommer att dela in oss i ett antal lag, beroende på hur många barn som kan vara med, så vänligen svara på den här kallelsen innan 1/12 så att vi kan planera. Lagen meddelas på matchdagen.

Det ni behöver ha med er är:
* Inomhusgympaskor
* Vattenflaska
* Frukt, macka eller annat nyttigt att fylla på energiförrådet mellan matcherna. Godis, läsk och sötsaker är endast tillåtet efter matcherna.

Vi ledare har med matchkläder. Om ni har matchkläder hemma efter Ankaret cup, vänligen ta med dem till träningen nästa lördag 1/12.

Lördagen 8/12 kör vi träning som vanligt!

Vi hoppas många har möjlighet att vara med!

Med vänlig hälsning, Ledarna

<< Tillbaka

 
 
Matchprogram USM F14
Ankaret Shop
Våra sponsorer