SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Handbollsklubben Ankaret

HK Ankaret F11
vs
Ankaret Cup
HK Ankaret F11vsAnkaret Cup

  INFORMATION

Matchstart:lör 17 november, 09:00
Plats:Borgebyhallen
Samling: Borgebyhallen
Aktivitetsinfo: Helgen 17-18 November arrangerar Ankaret minihandbollsturneringen Ankaret Cup hemma i Borgebyhallen och vi i Ankarets F/P11 tänkte ta detta tillfälle till att träna på att spela matcher mot andra föreningar för första gången.

Tjejerna spelar på lördagen och killarna på söndagen.

Följande är klippt från svenskhandboll.se:
Minihandboll

Att äntligen få börja spela matcher och kämpa tillsammans med sina lagkamrater är bland det roligaste som finns. I minihandboll är både planen och målen mindre än vanligt och bollen är mjuk för att vara lätt att greppa. Varje lag har fyra utespelare och en målvakt på planen samtidigt och så ett gäng glada avbytare som hejar från bänken. Alla spelar lika mycket och provar de olika positionerna i laget. Det ger en bra förståelse för spelet och gör alla delaktiga. Laget lär sig att samarbeta. En målsättning för de yngsta som spelar sin första match i minihandboll kan vara att skjuta minst en gång mot mål och att ta bollen från motståndaren minst en gång. För de lite äldre spelarna kan det vara att kunna slå bra pass till lagkamraterna eller att våga täcka hårda skott. Minihandboll spelar man upp till 10 års ålder och det är en självklarhet att hjälpa sina lagkamrater och att spela schysst mot motståndarna.

Vi har anmält ett lag för tjejerna på lördagen och behöver nu veta vilka som är intresserade av att vara med. Exakta tider kommer när det närmar sig.

Mvh
/Ledarna

<< Tillbaka

 
 
Matchprogram USM F14
Ankaret Shop
Våra sponsorer